Te koop: Audi 100 avant bj. 1986

5 cilinder , 101 KW,  automaat, APK tot sept. 2022
km onbekend, ivm monteren van andere teller/snelheidsmeter
Motor loopt prima, automatische bak functioneert goed,
Remt en stuurt goed, banden zijn goed, auto heeft geen roest, is helemaal verzinkt, alleen de motorkap heeft enige roest, maar ik heb er een gave motorkap bij.
De  pullman bekleding is zeer mooi, Dashboard is zeer mooi, geen scheuren ofzo.

Ik kocht de auto in 2000, met een remprobleem, ik vermoedde de ABS, dus die eruit gehaald, het bleek uiteindelijk de hoofdremcilinder, echter de ABS nooit meer gemonteerd, de onderdelen van de ABS heb ik bewaard.
Bij aankoop functioneerde de AC niet, heb ik zo gelaten, ook functioneerde de centrale deurvergrendeling niet, zo gelaten
De elektrische achterramen functioneerden niet, zo gelaten, op dit moment functioneert alleen nog het raam van de bestuurder.
Bij aanloop een barst in de vooruit, zo gelaten, is geen apk probleem.
verder lekkage bij achteruit rechts, sinds enige tijd werkt de km. teller niet meer, snelheidsmeter wel en de elektrische spiegels bewegen niet meer.
Omdat de ABS is verwijderd, brandt er een geel driehoekje, bij remmen wordt dit driehoekje rood, en klinkt er een piepje, echter dit verdwijnt weer, ik vermoed dat de stuurpomp iets te weinig druk levert, hij remt wel goed.

Extra onderdelen:
Automatische bak, gedemonteerd uit rijdende auto
aandrijfassen
Veel remonderdelen, enkele stuurpompen, ruitenwissermotor compleet, 1 of 2 raammotors, gaaf spatbord, zekeringen kast, spiegels, koplamp, achterlichten, compleet stuurhuis, een hoedenplank (blauw) en nog veel meer.
Vorig jaar: motorolie en filter vervangen, remvloeistof vervangen, nieuwe blowermotor, nieuwe stofhoes stuurhuis, nieuwe radiator, nieuwe gasveren, kosten: ruim 1000euro
kortom, een zeer luxe uitvoering van een tamelijk zeldzame auto, maar vele mankementen,
ik ben er inmiddels te oud voor, het zou leuk zijn als hij naar een enthousiaste liefhebber gaat.

vraagprijs: 1850
T 06-48572120
E-mail janmerkestein@hotmail.com

Dit bericht is beschikbaar tot 06-07-2021