ACI-event 2019

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15-06-2019
11:00 - 16:00

Locatie
Nederlands Transport Museum

Categorieën


ACI-event 2019
zaterdag 15 juni
Nieuw-Vennep

Zoals wellicht bekend, vindt op zaterdag 15 juni vindt het ACI-event 2019 plaats. Dit evenement vindt plaats bij het Nederlands Transport Museumin Nieuw-Vennep. Uiteraard hopen we op een mooi evenement. Dit gaat niet lukken zonder mooie voertuigen en hun bezitters. Komt dus allen!
Dit evenement wordt in de eerste plaats georganiseerd voor alle leden (en aanhang) die via hun clubs zijn aangesloten bij Audi Club International Nederland. Zij krijgen deze dag gratis toegang tot het evenement en het museum.
Naast vele leden met uiteenlopende voertuigen,  hopen we weer op de nodige belangstellenden van buiten de clubs die, net als de clubleden, deze dag worden getrakteerd op een mooi overzicht van vier- en tweewielers van het verre verleden tot het heden.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt een dag waar we voor het hele gezin trachten leuke activiteiten te bieden. Zo zijn er technische workshops, waar aan de hand van voorbeelden ingegaan wordt op de techniek van onze voertuigen. Er is een mogelijkheid tot kofferbakverkoop (graag bij het aanmelden laten weten). Er is contact gezocht met een Audi dealer om ook een blik in het heden end e toekomst te bieden. Uiteraard is het museum open. Kijk ook gerust vast even op de website van het museum: nederlandstransportmuseum.nl Er kan een ritje worden gemaakt in een historische bus. Er is een griezelbus en speurtocht. Bovenstaand wordt allemaal gratis aangeboden aan leden en aanhang.

Uiteraard kunnen de drie clubs binnen de ACI-NL zich bij dit evenement weer presenteren met een clubstand. Wilt u helpen met het maken van een geslaagde dag, door bijvoorbeeld het clubpaviljoen te bemannen of u heeft nog een goed idee voor een workshop, meldt u dan via event@audiclubinternational.nl.

Er zijn dus genoeg redenen om dit evenement te bezoeken. Wij willen graag weten of u komt , daarom gaan op 15 april de inschrijvingen van start. Aanmelden kan via www.audiclubinternational.nl. Vooraf aanmelden is verplicht om als lid gratis toegang te krijgen. Zorg dus dat u dit niet gaat missen en meld u direct aan!