Facebook Audiclub

De Algemene Audiclub Nederland heeft een eigen Facebook groep.
De recentste berichten worden hieronder weergegeven.
Klik op het bericht om naar Facebook te gaan en het volledige bericht te bekijken of te reageren.

Algemene Audi Club Nederland

Deze facebook site is voor het posten van foto's, evenementen en informatie over de A.A.C.N. En alles wat met Audi,DKW, Horch, Wanderer en NSU te maken heeft, door en voor de leden. De beheerders behouden het recht om foto's of artikelen te verwijderen. Deze Audiclub Facebook pagina is er voor en door de Audiclub leden. Reclame uitingen in welke vorm dan ook voor commerciële doeleinden zullen verwijderd worden door de beheerder. DUS SLUIK RECLAME WORD NIET GEDULD. Hou het netjes discussies, erotisch getint en discriminerende opmerkingen worden verwijderd. Ook verkoop berichten worden verwijderd. Daar zijn op het internet andere geschikte middelen voor.
Natascha Veldman
Natascha Veldman16 oktober 2017 12:10
Is er iemand die verstand heeft van TT en S-line die mij evt. Kan helpen? Graag in pb
Tom Hilgeman
Tom Hilgeman19 oktober 2017 19:27
De nieuwe Audi A7. Wat vinden jullie er van?
Stephan Hagedoorn
Stephan Hagedoorn18 oktober 2017 17:38
Wie weet er de code van deze radio.
Accu is eraf geweest.
Dennis van der Winden
Dennis van der Winden15 oktober 2017 13:06
Sinds gistermiddag zijn er bij mij problemen met Google Earth in de A6 4G met het MMI 3G+ systeem. Ik kreeg de melding dat het Google systeem moest herstarten en verschijnt dit beeld. Normaal zou dit binnen een minuut weg moeten zijn maar het blijft nu hierop staan. Ook MMI herstart helpt niets. Nu horen we van meerdere klanten van ons dat zij precies hetzelfde ervaren. Zijn er hier meerdere mensen die dit ook hebben?
Maurice Fernandes
Maurice Fernandes heeft een link gedeeld met de groep Algemene Audi Club Nederland.19 oktober 2017 14:44
Vanavond presentatie van de nieuwe A7:
Juri Sjljakowski
Juri Sjljakowski18 oktober 2017 15:24
Goede middag. Heb 2 vragen misschien weet iemand waar het aan kan liggen.
1e. Tank zuigt vacuüm. Zodra ik de benzine dop helemaal.dicht draaie en ga rijden zie ik dat mijn tank sneller leegloopt dan normaal zodra ik de dop maar een beetje los draaie dan hoor ik hoe er lucht naar binnen wordt gezogen en mijn brandstofmeter geeft dan de juiste waarde aan.

2e. Heb de afgelopen paar weken problemen gehad met het starten van de auto. Leek alsof de auto moeite heeft met het in pompen van benzine. Dacht dat de brandstoffilter was..... die dus vervangen maar nu is de probleem erger geworden. Krijg de auto na 3 of of keer proberen uiteindelijk gestart.