Facebook Audiclub

De Algemene Audiclub Nederland heeft een eigen Facebook groep.
De recentste berichten worden hieronder weergegeven.
Klik op het bericht om naar Facebook te gaan en het volledige bericht te bekijken of te reageren.

Algemene Audi Club Nederland

Deze facebook site is voor het posten van foto's, evenementen en informatie over de A.A.C.N. En alles wat met Audi,DKW, Horch, Wanderer en NSU te maken heeft, door en voor de leden. De beheerders behouden het recht om foto's of artikelen te verwijderen. Deze Audiclub Facebook pagina is er voor en door de Audiclub leden. Reclame uitingen in welke vorm dan ook voor commerciële doeleinden zullen verwijderd worden door de beheerder. DUS SLUIK RECLAME WORD NIET GEDULD. Hou het netjes, en respecteer een ieder. disrespectvolle reacties, erotisch getinte en discriminerende opmerkingen zullen worden verwijderd. Ook verkoop berichten worden verwijderd. Daar zijn op het internet andere geschikte middelen voor.
Gerard Bos
Gerard Bos24 februari 2018 16:11
lekker hoor als je moet wachten dvd kijken kacheltje aan, wat wil een mens nog meer. Oja iemand die de dvd kan vrijschakelen als ik rij
Gerard Bos
Willem Sloterwijk
Willem Sloterwijk24 februari 2018 13:46
Vanmorgen deze mooie dame verkocht. Ze gaat terug naar haar geboorteland.
Vic Woudstra
Vic Woudstra24 februari 2018 12:09
Mooie dag om je auto te wassen
Heeft hij zijn eigen kleur weer
Niels Meeusen
Niels Meeusen23 februari 2018 12:20
Hallo

Ik rijd momenteel in een audi 80 quattro 1.8 8v van 1986. Als ook heb ik een audi 90 quattro 2.3 10v van begin 1989. Nu vroeg ik mezelf af of ik ergens kan opzoeken hoeveel stuks er van deze wagens gemaakt zijn in der tijd. Kan er iemand mij hier bij helpen of me zeggen waar ik deze info kan vinden?
Jeroen Reekers
Jeroen Reekers24 februari 2018 13:46
Vanochtend op pad geweest met mijn Audi A2 Colour Storm. Omdat de achterbank plat kan, krijg ik meer mee dan met mijn A8.

Onderweg even een paar mooie foto's gemaakt van de kleine rode donder 😋 bij de KNVB. De A2 bevalt erg goed als tweede auto en we hebben er een hoop plezier van Hessel Terpstra😎!
Ynte Pouwels
Ynte Pouwels22 februari 2018 22:23
Daily vandaag voorzien van nieuwe schoenen .
Veren zijn onderweg 😎