ACI Taxatie en sleuteldag

Wanneer

22-09-2018    
Hele dag

Waar

Audi de Waal Geldermalsen
De Ooyen 17, Geldermalsen, 4191 PB

Foto’s: Davy Groot

 

Op 22 september 2018 wordt de jaarlijkse taxatiedag georganiseerd. Zoals bij de vorige edities is dit wederom een dag die voor alle leden van de clubs binnen de ACI wordt georganiseerd. Toch is er dit jaar iets veranderd ten opzichte van de voorgaande edities. Zoals wellicht enkelen opgevallen, is er dit jaar nog geen sleuteldag geweest. We hebben besloten deze twee dagen te combineren. Dit zorgt hopelijk voor nog meer gezelligheid en een nog grotere keur aan voertuigen om te bewonderen en over te praten. Die dag heb je dus de mogelijkheid om aan je auto te sleutelen en/of deze te laten taxeren.

Omdat er op deze dag ook kan gaan worden gesleuteld, is deze dag dit jaar bij een garagebedrijf, waar ook een werkplaats met een aantal bruggen beschikbaar is. We zijn deze dag van harte welkom bij Audi De Waal Geldermalsen. Het pand ligt langs de A15 op het adres De Ooyen 17, 4191 PB Geldermalsen. Vanaf 9:30 bent u welkom. De eindtijd wordt door de gezelligheid bepaald.

De taxateur die deze dag aanwezig is, is de heer Pisa van Ataxaties. De taxateur van Ataxaties is een in Nederland beëdigde taxateur (www.ataxaties.nl). De taxateur is aangesloten bij: Federatie van taxateurs (TMV), Stichting SKO, Stichting VRT en FEHAC. Het is mogelijk door hem uw auto, motor, scooter of brommer van het merk NSU of Audi te laten taxeren.

Voor taxatie dient u uiteraard het voertuig mee te nemen, maar ook het kentekenbewijs, een geldig APK-rapport en eventueel een restauratie-verslag met foto’s. Daarnaast wordt u gevraagd vooraf een formulier in te vullen met algemene voertuiggegevens. Dit formulier krijgt u van mij toegezonden bij het aanmelden en dient u mee te nemen naar de taxatiedag.

Er zal worden getaxeerd volgens conform artikel 7:960 Burgelijk Wetboek. De prijs is 95 euro (incl. btw) per object, waarbij een ingevuld formulier aanwezig is met algemene voertuigegevens. Dit bedrag dient ter plaatse te worden voldaan.

Het is ook mogelijk een voertuig van een ander merk te laten taxeren, maar NSU’s en Audi’s hebben uiteraard wel voorrang. Zoals ieder jaar streven we naar minimaal 10 voertuigen die op deze dag worden getaxeerd.

Wilt u deze dag juist gebruik maken van de sleutelmogelijkheden, wil ik, vanwege de bezetting van de werkplaats en het terrein, vragen u van te voren ook op te geven. Geef hierbij op met welk voertuig u komt en, indien van toepassing, welke werkzaamheden u wil doen.

Audi De Waal, waar wij te gast zullen zijn, stelt die dag de garage beschikbaar. Let op dat voor het gebruik van één van de bruggen geldt; wie het eerst komt, die het eerst maalt. Het is daarnaast handig zelf zoveel mogelijk het gereedschap mee te nemen dat u denkt nodig te hebben bij uw klus.

Kom je enkel voor de gezelligheid en weet je dat nu al, laat het alsjeblieft ook weten, dan kan ik een inschatting maken van het aantal te verwachten mensen. Spontaan gezellig langskomen kan uiteraard ook altijd.

Inschrijvingen kunnen naar: debont@nsu.nl met als onderwerp “taxatie-sleuteldag 2018” of telefonisch op 015-8804986 (antwoordapparaat wordt uiteraard uitgeluisterd). Graag inschrijven vòòr 15 september.