ACI Taxatiedag

Wanneer

02-09-2017    
00:00

Waar

Taxatiedag
Huis Ter Heideweg 9, Zeist

Ook dit jaar organiseert Bas de Bont van de NSU Club weer een taxatiedag. Editie 2017 zal op 2 september plaats vinden in Zeist.

 

Taxatiedag 2 september 2017

 

Op 2 september 2017 wordt door de NSU club de jaarlijkse taxatiedag georganiseerd. Bij de vorige edities waren ook de andere de Audi gerelateerde clubs uitgenodigd die zich binnen de ACI hebben verenigd. Dit zorgde voor nog meer gezelligheid en een nog grotere keur aan voertuigen om te bewonderen en over te praten. Mede door deze positieve ervaring wil ik hierbij ook dit jaar, naast de NSU club, wederom de Algemene Audi club, Audi sport club en DKW club van harte uitnodigen.

 

Deze dag zal plaatsvinden op dezelfde locatie als vorig jaar, bij Aalberts koeriers in de hal. Het  adres van Aalberts koeriers is Huis Ter Heideweg 9, 3705 MA, Zeist.

Vanaf 9:30 bent u van harte welkom. De eindtijd wordt door de gezelligheid bepaald.

 

De taxateur die deze dag aanwezig is, is de heer Pisa van Ataxaties. De taxateur van Ataxaties is een in Nederland beëdigde taxateur (www.ataxaties.nl). De taxateur is aangesloten bij: Federatie van taxateurs (TMV), Stichting SKO, Stichting VRT en FEHAC. Het is mogelijk door hem uw auto, motor, scooter of brommer van het merk NSU, DKW of Audi te laten taxeren.

Voor taxatie dient u uiteraard het voertuig mee te nemen, maar ook het kentekenbewijs, een geldig APK-rapport en eventueel een restauratie-verslag met foto’s. Daarnaast wordt u gevraagd vooraf een formulier in te vullen met algemene voertuiggegevens. Dit formulier krijgt u van mij toegezonden bij het aanmelden en dient u mee te nemen naar de taxatiedag.

Er zal worden getaxeerd volgens conform artikel 7:960 Burgelijk Wetboek. De prijs is 90 euro (incl. btw) per object, waarbij een ingevuld formulier aanwezig is met algemene voertuigegevens. Dit bedrag dient ter plaatse te worden voldaan.

 

Het is ook mogelijk een voertuig van een ander merk te laten taxeren, maar NSU’s, DKW’s en Audi’s hebben uiteraard wel voorrang. Zoals ieder jaar streven we naar minimaal 10 voertuigen die op deze dag worden getaxeerd.

 

Om deze dag te laten slagen, zijn er uiteraard voertuigen nodig voor taxatie. Alleen doordat er leden komen met voertuigen kan het een geslaagde en gezellige dag worden. Maar ook als je geen voertuig hebt ter taxatie ben je van harte welkom met of zonder klassiek voertuig.

Koffie en drankjes zijn aanwezig, voor drankjes (frisdrank of een biertje) wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor lunch dient u zelf te zorgen. In die zin is het een echte koffieklets.

Tegelijkertijd is het ook mogelijk van de gelegenheid gebruik te maken om andere leden blij te maken met de onderdelen die bij u wellicht liggen te verstoffen.

 

Kom je enkel voor de gezelligheid en weet je dat nu al, laat het alsjeblieft ook weten, dan kan ik een inschatting maken van het aantal te verwachten mensen. Spontaan gezellig langskomen kan uiteraard ook altijd.

Voor de taxaties dien je je aan te melden voor 24 augustus bij Bas de Bont, via debont@nsu.nl of telefonisch op 015-8804986. Laat ook even weten als je komt met onderdelen vanwege de ruimte.