Model- en Youngtimer museum Stadtlohn

Wanneer

08-11-2015    
11:00 - 18:00

Reserveringen

Log aub eerst in onderaan deze pagina om te reserveren voor dit evenement

Waar

Foto’s door Davy Groot.

 


 

startseiteGraag nodigen wij u  uit om deel te nemen aan de koffieklets welke op 8 november gehouden zal worden in het Model-, Old- en Youtimermuseum te Stadtlohn, net over de grens bij Winterswijk.

Het Oldtimermuseum omvat 2 etages waar ongeveer 60 auto’s getoond worden waarvan het grootste gedeelte Audi’s en een groot aantal bijzondere carrosserieën van de firma’s o.a. Treser, ARTZ en Bischofberger.

Binnen het museum bevindt zich ook een indrukwekkende collectie van ongeveer 11.000(!) modelauto’s waarvan een gedeelte te koop is in een inpandig winkeltje. Er is zelfs een heuse showroom ingericht op modelautoformaat.

 

Er is ook een museum-café waar we een arrangement voor u hebben kunnen regelen.

Voor slechts 4 Euro per persoon krijgt u:

  • Koffie en taart bij ontvangst_dsc0119-big
  • Toegang tot het museum (normaal € 6,50 p.p.)
  • En een rondleiding door een Nederlands sprekende gids

 

Bij goed weer is dit het perfecte moment om het meetingjaar af te sluiten met onze young- en old-timers voordat deze de winterslaap in verdwijnen. Bij minder fraai weer kan er evengoed genoten worden van klassieke Audi’s en bijzondere modellen en kan er onder het genot van koffie allerlei informatie uitgewisseld worden.

Informatie museum

Voor dit evenement is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door in te loggen met de gegevens op uw clubpas en vervolgens de velden hier beneden in te vullen.

Inloggegevens

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.