Nieuwjaarsmeeting 2004

Wanneer

12-01-2004    
Hele dag

Waar

Bosoord
Hoofdweg 109, Loenen, 7371GE

Foto’s en tekst: Peter de Jong

De nieuwjaarsborrel was mooi in de buurt, dus kon ik omstreeks half elf vertrekken en was ik iets over elven ter plaatse. Ik herkende de omgeving nog waar ik achterin nog met een RS6 had gereden. Het asfalt leek nog warm.
De parkeerplaats stond al vol met Audi’s waaronder de S2 van Carlo, een zeer fraaie A4 Avant 3.0 quattro en meer van dat leuke spul.
Eerst binnen kijken omdat het nogal erg regenachtig was. Voordat de toost op 2004 werd gedronken heb ik nog snel even de Audiclub nummerplaathouders gekocht. Voor slechts 3 Euro heb je er 2. Dit kon wel eens het mooiste en goedkoopste onderdeel van mijn Audi worden.
Zo rond 12.00 uur deed de voorzitter een toespraak waarbij we begonnen met een toost op 2004. Het nieuwe contactpersoon van PR van importeur PON werd voorgesteld. Tevens werd er een aantal mensen naar voren gevraagd om zich voor te stellen. Dit waren nieuwe leden die nog nooit op een meeting waren geweest. De Audi’s die ze reden waren nou niet bepaald standaard. V6 en quattro om maar iets te noemen, Een lid reed zelfs al Audi voor zijn geboorte!
Roelf bedankte Tom Nas voor zijn inzet om elke keer het clubblad weer klaar te krijgen Copy blijft gewenst. Tevens een dank voor Jeroen Bruintjes en Gert-Jan van Mil die regelmatig artikelen schrijven voor het clubblad. Ook een dank voor de onze drukkerij die nu al 10 jaar het clubblad voor ons drukt. Tevens werd ondergetekende nog bedankt als webmaster. De club heeft nu al 5 jaar een eigen website. Ooit begonnen bij de De Digitale Stad (www.dds.nl) en nu al vele jaren te vinden onder www.audiclub.nl. Ik ben nu bezig de website te restylen en over niet te lange tijd verwacht ik dit af te hebben. Tevens stelde ik voor om een clubauto te gaan aanschaffen. Met 12 man een leuke Audi kopen, een ieder mag hier dan 1 maand per jaar in rijden en dan weer inruilen voor een andere. Ik had zelf de RS2 op het oog die in Leeuwarden te koop staat. Uiteindelijk heb ik 2 leden gevonden die daar ook wel belangstelling voor hadden. Voorlopig blijft het dus bij dromen…………
Voor wie zijn kamer nog wil behangen, werd er een gigantische poster van de nieuwe A3 per opbod verkocht. De inzet was 10 Euro. Deze prijs was voor iedereen teveel. De poster is uiteindelijk toch voor 8 Eurootjes weggegaan.
Op een gegeven ogenblik was het toch aardig droog geworden, dus besloot ik om foto’s te gaan maken. Omdat het donker was, had ik alvast mijn statief meegenomen; de sluitertijd zat rond de 1/60 sec, dus dat werd zonder statief moeilijk. Het aantal Audi’s en de variatie was groot: 100 Coupe S, Coupe, Coupe S2, 80 (Avant), 100 (Avant), Amerikaanse uitvoering 100 Avant, A4 (Avant), S4, S4 Avant, A3, 50, 60 en nog een mooie RS2 Avant op originele Porsche velgen met winterbanden.
Sommige leden hadden nogal wat last van condens in de auto, of kwam het toch door die honden die in die Audi zaten?
Ondanks het slechte weer was het een zeer geslaagde dag. Een goede opkomst van leden en een zeer gevrieerd aanbod van Audi’s. Toen ik terug reed was ik toch nog iets vergeten. Ik moest dat briefje van 10 mark nog wisselen……