Nieuwjaarsmeeting 2005

Wanneer

09-01-2005    
Hele dag

Waar

Uitspanning Ter Linde
Ommerweg 68, Zuidwolde, 7921TE

Tekst: Peter de Jong Foto’s: Peter de Jong en Eddy Sloterwijk

Nieuwjaarsmeeting 2005 in het Drentse Zuidwolde

Dit jaar was de nieuwjaarsmeeting in het Drentse Zuidwolde bij Hotel Restaurant Uitspanning Ter Linde. Een perfecte locatie.
Onderweg op de snelweg kon je je Audi nog laten fotograferen; bij wie dat niet is gebeurt kunnen naar de foto’s kijken.
Het was lekker fris, maar met het zonnetje erbij was het toch aangenaam.

De nieuwjaarstoespraak werd gehouden door onze voorzitter die de avonden ervoor zich had uitgeleefd op PowerPoint; tja je moet met je tijd meegaan. Het afgelopen jaar vloog aan ons voorbij. Tom werd bedankt voor al zijn pagina’s clubblad; ondergetekende voor zijn (in)spanning achter de computer voor de website; nieuwe voorzitter TC en EC werden gepresenteerd en last but not least een half dozijn nieuwe leden. Opmerkelijk blijkt het aantal leden met een Audi 80. Dit kan ik begrijpen aangezien ik er zelf ook een heb.
Het jaar 2004 betekende 15 jaar TDI, nieuwe A3 Sportback, A4 en de A6 Limousine.

Roelf vertelde over zijn trip naar Duitsland i.v.m. de ACI. Roelf roemde de Audi waarmee hij ernaar toe was gereden: A4 2,5 TDI quattro in S-line uitvoering! Zeer indrukwekkend om te horen. De verslagen hiervan kan je nalezen in het vorige clubblad.

Tijd voor de nieuwjaarstoast: champagne. De champagne was voor mij zonder alcohol; ziet er leuk uit maar smaakt nergens naar!

De veiling bestond uit onder andere Rally kalenders, Sportback behang en vele ingeplexte foto’s. De opbrengst ging dit keer naar giro 555.

Tijd voor foto’s op de parkeerplaats. Ik vermoed dat er zo’n 30 Audi’s waren. Van een zeer fraaie Audi 50 tot een gloednieuwe Audi A4 Aavnt 2.5 TDI S-line. Beide Audi’s zeer indrukwekkend. Overige types zoals Coupe S2, A4, S4 Avant, 80, 80 Avant; het was er allemaal. Zag elke parkeerplaats er maar zo uit.

Tijdens de meeting werd ik getipt om (technische) verslagen van Audi’s op de website te gaan plaatsen. Dit is mogelijk: dus als er iemand een verslag heeft van bijvoorbeeld een restauratie of speciale reparatie, stuur ze dan op naar mij.

Om half drie terug naar huis. Via Jan Los in Dedemsvaart nog even een grijze Audi Coupe 2.2 Gt Automaat uit 1986 gefotografeerd. Auto ziet er perfect uit.

EC, bedankt voor de organisatie en tot de volgende keer.