Nieuwjaarsmeeting 2006

Wanneer

15-01-2006    
Hele dag

Waar

Den Tol
Rijksstraatweg 80, Meteren, 4194SL

Tekst: Marina van Berkum-Krol Foto’s: Davy Groot

Op een stralend zonnige 15de januari vertrokken we ’s ochtends om half 10 in onze Audi 80. Hier was het nodige aan vooraf gegaan. De leden onder ons die zelf kleine kinderen hebben weten wel wat er bij komt kijken voor je met z’n allen kunt vertrekken.
Toen wij aankwamen in Meteren was onze zaal al behoorlijk bevolkt. Er hadden weer een flink aantal leden de moeite genomen om onze nieuwjaarsmeeting te bezoeken en het was zoals gewoonlijk weer gezellig druk. Onze Matthijs (3 jaar) werd bij de deur al verwelkomd door zijn ‘vriendinnetje’ Rena Teeuwen (eveneens 3 jaar.) Ze zien elkaar elke meeting van de Audiclub en dat is altijd ‘dikke mik’ tussen deze twee. Tot onze vreugde zien we steeds meer leden met het hele gezin naar de meetings komen zodat het aantal speelkameraadjes van de kinderen behoorlijk is uitgebreid. De koffie met slagroomsoes ging er weer goed in. En er werd weer gezellig bijgekletst.
Rond het middaguur hield onze voorzitter Roelf de Haan zijn traditionele speech. Gevolgd door een toost op het nieuw jaar. Hierna heeft Trudy Maas onze PR vrouw nog een speech gehouden over het komende Lustrumfeest en het Internationale Coupe S treffen in mei 2006.
Toen onze dochter (3 maanden) Trudy trachtte te overstemmen, waar heel wat voor nodig is, heb ik helaas van de inhoud van dat verhaal niet zoveel meegekregen. We hebben maar snel even de zaal verlaten. Nu ben ik als lid van de Evenementen Commissie al aardig op de hoogte van de plannen dus was dit voor de mensen om ons heen vervelender dan voor mij.
Tijdens de meeting werd ook de traditionele veiling gehouden waar veel gebruik van werd gemaakt er werden o.a. veel clubsweaters en T-shirts en oude kalenders verhandeld waarbij veel werd geboden te gunste van de clubkas.
Na een lekkere plate te hebben genuttigd zijn we weer afgereisd naar het oosten van het land.
Matthijs helemaal in de wolken met zijn nieuwe clubpet die hij van de clubwinkel kreeg.