“Audiclub meets Golf Gti Club Holland”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08-04-2017
10:00 - 16:00

Locatie
Auto Bourguignon

Categorieën“Audiclub meets Golf Gti Club Holland”

@

 

Beste clubleden,

Hierbij nodigen wij jullie op zaterdag 8 april 2017 uit aanwezig te zijn bij Audi en Volkswagen dealer Bourguignon in Leeuwarden.

Wij organiseren deze meeting onder de noemer “Audiclub meets Golf Gti Club Holland” waarbij wij de Golf Gti Club Holland als gasten hebben uitgenodigd.

Twee merken uit de VAG groep die beide in decennia diverse aansprekende auto modellen op de markt hebben gebracht die bij leden van beide warme gevoelens oproepen.

Ik noem er maar even 2, de Golf Gti in 1976 en de Audi Ur-Quattro uit 1981 zijn niet weg te denken klassiekers.

 

Wij zijn van mening dat de leden van de beide clubs uit hetzelfde hout gesneden zijn en voor een gezellige dag kunnen zorgen.

 

Op deze dag zullen uiteraard vanuit onze club de nodige mooie nieuwe en klassieke Audi’s aanwezig zijn, maar ook vanuit dealer Bourguignon zal de showroom met lekkers worden gevuld en zullen ook uit de privé collectie de nodige speciaaltjes aanwezig zijn en worden getoond.

Fotoshoot

Aan deze meeting hebben we een speciale Fotoshoot gekoppeld. In de werkplaats zal gelegenheid zijn om wat mooie foto momenten vast te leggen waarbij ook b.v. een zeldzame Sport Quattro als decors kan dienen. Er is een professionele fotograaf aanwezig.

!! Graag aangegeven of je mee doet aan de fotoshoot, de deelname is gratis !!

Opgave

Natuurlijk zou het i.v.m. catering, deelname, fotoshoot of gewoon een kijkje nemen fijn zijn een indicatie te hebben van het aantal mensen die komen gaan en derhalve hierbij het verzoek uw komst aan te melden via de bekende wijze. Op onze website (na login) via https://www.audiclub.nl/events/amgp/ of via het mailadres inschrijven@audiclub.nl

Wanneer/hoe laat/waar

Datum: zaterdag 8 april 2017

Tijd: 10.00 -16:00 uur

Audi/VW dealer Bourguignon

Jupiterweg 15

8938 AD Leeuwarden

 

Mei freonlike groetnis,

Gert-Jan Lenderink

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.