Taxatiedag 22 oktober 2022

Wanneer

22-10-2022    
09:30 - 15:00

Taxatiedag 22 oktober 2022
Ataxaties, Utrecht

 

Op 22 oktober 2022 wordt de jaarlijkse taxatiedag georganiseerd door de NSU club Nederland. Zoals bij de vorige edities zijn hierbij wederom alle leden van de Algemene Audi club Nederland van harte uitgenodigd.

De locatie is dit jaar weer hetzelfde als vorig jaar. Tijdens de dag heb je de mogelijkheid om je auto te laten taxeren en uiteraard is er voldoende ruimte om even gezellig bij te kletsen. Ik hoop weer op een druk bezochte gezellige dag.

 

We zijn voor de taxatiedag dit jaar weer van harte welkom op de locatie van onze taxateur: Ataxaties, Gageldijk 198, 3566 MJ, Utrecht. Vanaf 9:30 bent u welkom. De eindtijd wordt door de taxaties en gezelligheid bepaald.

 

De taxateur die deze dag aanwezig is, is de heer Pisa van Ataxaties. De taxateur van Ataxaties is een in Nederland beëdigde taxateur (www.ataxaties.nl). De taxateur is aangesloten bij: Federatie van taxateurs (TMV), Stichting SKO, Stichting VRT en FEHAC. Het is mogelijk door hem uw auto, motor, scooter of brommer van het merk NSU of Audi te laten taxeren.

Voor taxatie dient u uiteraard het voertuig mee te nemen, maar ook het kentekenbewijs, een geldig APK-rapport (indien van toepassing) en eventueel een restauratie-verslag met foto’s. Daarnaast wordt u gevraagd vooraf een formulier in te vullen met algemene voertuiggegevens. Dit formulier krijgt u van mij toegezonden bij het aanmelden en dient u mee te nemen naar de taxatiedag.

Er zal worden getaxeerd volgens conform artikel 7:960 Burgelijk Wetboek. De prijs is 110 euro (incl. btw) per object, waarbij een ingevuld formulier aanwezig is met algemene voertuigegevens. Dit bedrag dient ter plekke te worden voldaan.

 

Het is ook mogelijk een voertuig van een ander merk te laten taxeren, maar NSU’s en Audi’s hebben uiteraard wel voorrang. Zoals ieder jaar streven we naar minimaal 10 voertuigen die op deze dag worden getaxeerd.

 

Een taxatierapport is drie jaar geldig. Kijk dus even uw taxatierapport na en meldt u aan voor de taxatiedag als het rapport bijna verloopt.

 

Kom je enkel voor de gezelligheid en weet je dat nu al, laat het alsjeblieft ook weten, dan kan ik een inschatting maken van het aantal te verwachten mensen. Spontaan gezellig langskomen kan uiteraard ook altijd.

Inschrijvingen kunnen naar: debont@nsu.nl met als onderwerp “taxatiedag 2022” of telefonisch op 015-8804986 (antwoordapparaat wordt uiteraard uitgeluisterd). Graag inschrijven vòòr 15 oktober.